Filma Online

12 Rounds 3: Lockdown (2015)

12 Rounds 3: Lockdown    

R 90 min AksionKrimTriller

5.5
IMDB: 5.5/10 953 votes

, , ,

N/A

USA

1521

Report error

Bllokimi ndjek një polic i cili kthehet në detyrë pasi shërohet nga një plagë me të shtënë arme duke zbuluar prova inkriminuese të aktiviteteve të paligjshme ndaj atyre që janë më afër tij. Ai së shpejti e gjen veten të bllokuar brenda zonës së tij, nën shënjestër dhe në kërkim të së vërtetës, pasi policët e korruptuar nuk ndalen për asgjë për të rimarrë provat.

No links available
No downloads available

Related movies