Filma Online

23 Blast (2014)

23 Blast    

PG-13 98 min Dramë

6.1
IMDB: 6.1/10 500 votes

, , ,

1 win.

USA

1449

Report error

Kur ylli i futbollit të një gjimnazi verbohet papritur, duhet të vendosë nëse do të jetojë një jetë të sigurtë me aftësi të kufizuara apo të rikthehet në jetën e mëparshme dhe në sportin që ende dashuron.

No links available
No downloads available

Related movies