Filma Online

6 Years (2015)

6 Years    

NOT RATED 85 min Dramë

5.7
IMDB: 5.7/10 2,697 votes

, , ,

2 nominations.

USA

3904

Report error

Një çift i ri, të lidhur nga një dashuri në dukje ideale, nis të çbëhet teksa mundësi të papritura i rrotullojnë drejt një rruge te paqëndrueshme dhe të dhunshme, duke kërcënuar të ardhmen që ata kishin imagjinuar gjithmonë.

No links available
No downloads available

Related movies