Filma Online

American Sniper (2014)

American Sniper    

R 132 min AksionDramë

7.4
IMDB: 7.4/10 197480 votes

, , ,

Won 1 Oscar. Another 10 wins & 30 nominations.

USA

2058

Report error

Saktësia e snajperistit të Forcave Speciale Chris Kyle shpëtoi jetë të panumërta në fushën e Betejës dhe kjo e shndërroi atë në një legjendë. Megjithatë, pasi kthehet në shtëpi, pranë familjes së tij, Chrisi kupton se nuk mund ta lërë luftën pas.

No links available
No downloads available

Related movies