Filma Online

Annabelle (2014)

Annabelle    

R 99 min Horror

5.4
IMDB: 5.4/10 58633 votes

, , ,

5 nominations.

USA

2337

Report error

Anabela ështe një kukull e cila është e poseduar nga një demon. Ajo kërcënon një çift të ri, Xhonin, Mian dhe foshnjën e tyre, që nga momenti kur Xhoni e sjell kukullën në shtëpi.

No links available
No downloads available

Related movies