Filma Online

Appleseed Alpha (2014)

Appleseed Alpha    

PG-13 93 min AksionFantazi

6.6
IMDB: 6.6/10 4593 votes

, , ,

2 nominations.

Japan, USA

1485

Report error

Bazuar në librin komik nga krijuesi i “Ghost in the Shell”, Dunani një ushtarake e re dhe shoku i saj sajborg Briorius i mbijetojnë apokalipsit pas Luftës së Tretë Botërore në Nju Jork në kërkim të shpresës për njerëzimin, qytetit të Olimpusit.

No links available
No downloads available

Related movies