Filma Online

Attack on Titan (2015)

Attack on Titan: Part 1    

N/A 90 min AksionAvanturëDramë

5.2
IMDB: 5.2/10 4,101 votes

, , ,

N/A

Japan

2641

Report error

Në një botë të pushtuar nga Titanët, Eren bashkohet me një legjion për të luftuar dhe vrarë Titanët që i vranë njerëzit e qytetit të tij.

No links available
No downloads available

Related movies