Filma Online

Baahubali: The Beginning (2015)

Baahubali: The Beginning    

N/A 159 min AksionAvanturë

8.8
IMDB: 8.8/10 50,934 votes

, , ,

N/A

India

5117

Report error

Një mosmarrëveshje midis dy vëllezërve zgjatet për dy breza. Kjo është pjesa e parë e një drame me dy pjesë. Pjesa e parë tregon luftën e vëllezërve Bahubali dhe Bhallaladeva për fronin e mbretërisë se Mahishmatit.

No links available
No downloads available

Related movies