Filma Online

Blood Diamond (2006)

Blood Diamond    

R 143 min AvanturëDramëTriller

8.0
IMDB: 8.0/10 366,190 votes

, , ,

Nominated for 5 Oscars. Another 10 wins & 23 nominations.

Germany, USA

2204

Report error

Diamantët e përgjakur nxirren nga zona e luftës në Afrikë dhe shiten për të financuar konfliktet.

No links available
No downloads available

Related movies