Filma Online

Colt 45 (2014)

Colt 45    

N/A 85 min AksionDramëKrim

5.7
IMDB: 5.7/10 627 votes

, , ,

N/A

France, Belgium

1679

Report error

Vinsenti një djalë 22-vjeçar, është instruktor qitjeje dhe rregullues armësh brenda policisë kombëtare. Pavarësisht nga talenti i tij, ai refuzon të përfshihet në brigadë. Një ditë gjatë një stërvitje, ai takohet me Milo Kardena, një polic i fshehur i cili e çon Vinsentin në një rrjedhim ngjarjesh dhune. Nëse dëshiron të mbijetojë, Vinsent duhet të bëjë zgjedhjen e duhur.

No links available
No downloads available

Related movies