Filma Online

Day of the Falcon (2011)

Day of the Falcon    

R 130 min AvanturëDramë

6.7
IMDB: 6.7/10 8,569 votes

, , ,

1 nomination.

France, Italy, Qatar, Tunisia

2154

Report error

Vitet 1930 në shtetet e Arabisë, koha e kulmit të lindjes së puseve të naftës përshkruhet një princ i ri Arab i cili detyrohet të zgjedhë besnikërinë ndaj babait të tij konservativ ose kunatit të tij modern dhe liberal.

No links available
No downloads available

Related movies