Filma Online

Death Sentence (2007)

Death Sentence    

R 105 min AksionDramëKrim

6.8
IMDB: 6.8/10 56307 votes

, , ,

3 nominations.

USA

1533

Report error

Nik Hum është një menaxher ekzekutiv i butë, i sjellshëm, me një jetë të përsosur, derisa një natë të tmerrshme i vrasin djalin përpara syve të tij dhe kjo gjë e ndryshon atë përgjithmonë duke u kthyer në vrasës…

No links available
No downloads available

Related movies