Filma Online

Fast Five (2011)

Fast Five    

PG-13 131 min AksionKrimTriller

7.3
IMDB: 7.3/10 250599 votes

, , ,

8 wins & 19 nominations.

USA

2050

Report error

Dominik dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë edhe një herë veten në anën e gabuar të ligjit. Ata për­piqen të kalo­jnë mes 2 kor­sive, në mes të një bossi të drogës të pamëshir­shëm si dhe një agjenti fed­eral i papërkulur.

No links available
No downloads available

Related movies