Filma Online

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Ghosts of Girlfriends Past    

PG-13 100 min FantaziKomedi

5.7
IMDB: 5.7/10 63,177 votes

, , ,

1 win.

USA

1469

Report error

Konor Midi është lloji i mashkullit që ndahet me tre të dashura njëkohësisht, Me anë të një video-telefonate. Kështu që kur shkon në dasmën e të vëllait ai ka një qëllim të vetëm: të shkojë në shtrat me shoqëruesen e vetme të nuses që për njëfarë arsyeje i ka shpëtuar. Por fantazma e xhaxhait të tij të ndjerë Uejn, i cili ishte njeriu që i mësoi t’i dashurojë dhe t’i lërë femrat, ka një tjetër qëllim në mendje: të vendosë në vend besimin e humbur të Konorit ndaj dashurisë, një detyrë e vështirë që kërkon bashkëpunimin e shumë, shumë fantazmave të ish të dashurave.

No links available
No downloads available

Related movies