Filma Online

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

Harry Potter and the Half-Blood Prince    

PG 153 min AvanturëFantazi

7.5
IMDB: 7.5/10 274258 votes

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 7 wins & 29 nominations.

UK, USA

3648

Report error

Pasi Harri fillon vitin e gjashtë në Hoguarts, atij në mënyrë të rastësishme i bie në dorë një libër i vjetër me mbishkrimin “Pronë e Princit-Gjakpërzier”. Harri fillon që të hulumtoj se kush mund të jetë Princi Gjakpërzier dhe mëson të vërteta shokuese nga e kaluara e Voldemortit, dhe poashtu mënyrën sesi mund të vritet ai përgjithmonë. Ndërkohë, diçka shokuese do të ndodh në Hoguarts.

No links available
No downloads available

Related movies