Filma Online

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001)

Harry Potter and the Sorcerer's Stone    

PG 152 min AvanturëFantazi

7.5
IMDB: 7.5/10 386302 votes

, , ,

Nominated for 3 Oscars. Another 15 wins & 59 nominations.

UK, USA

3264

Report error

I rritur nga një teze dhe xhaxha koprrac, një djalosh i ri me nam do t’i bashkohet Shkollës së Magjisë, Hoguartsit. Këu fillojnë aventurat e Harrit, njëri nga magjistarët më të mirë që ka ekzistuar në historinë e Hoguartsit.

No links available
No downloads available

Related movies