Filma Online

Hugo (2011)

Hugo    

PG 126 min AvanturëDramë

7.6
IMDB: 7.6/10 221789 votes

, , ,

Won 5 Oscars. Another 62 wins & 144 nominations.

USA

1543

Report error

I vendosur në vitin 1930 në Paris, një jetim që jeton në muret e një stacioni treni përfundon në një mister që përfshin babain e tij dhe një robot.

No links available
No downloads available

Related movies