Filma Online

I Am Number Four (2011)

I Am Number Four    

PG-13 109 min AksionAvanturëFantazi

6.1
IMDB: 6.1/10 183,226 votes

, , ,

1 win & 1 nomination.

USA

3109

Report error

Alienë dhe mbrojtësit e tyre janë fshehur në Tokë nga gjuetarët intergalaktikë. Ato mund të vriten vetëm në mënyrë numerike, dhe Numri Katër është i ardhëshmi në listë. Kjo është historia e tij.

No links available
No downloads available

Related movies