Filma Online

In Time (2011)

In Time    

PG-13 109 min AksionTriller

6.7
IMDB: 6.7/10 265567 votes

, , ,

2 nominations.

USA

1616

Report error

Në një të ardhme, ku njerëzit do të ndalohen se plakuri ne moshen 25 vjeq, por kan dëshirë për të jetuar vetëm edhe një vit më shumë. Këtu, Salas do ta gjej veten të akuzuar për vrasje dhe për dërgesën peng në një lidhje që të bëhet një njeri i rendësishëm kundër sistemit.

No links available
No downloads available

Related movies