Filma Online

Insanity (2014)

Insanity    

N/A N/A Triller

5.5
IMDB: 5.5/10 188 votes

, , ,

5 nominations.

Hong Kong, China

1682

Report error

Insanity është një film i cili tregon për një mjek ambicioz dhe një vrasës me te meta mendore. Ndërmjet mjekut dhe pacientit fillon një lidhje mendore e cila…

No links available
No downloads available

Related movies