Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

June (2015)

June (2015)

Synopsis:

Një çift pa fëmijë, Dejvi dhe Lili, birësojmë një vajzë me emrin Xhuna. Asnjë familje nuk e do sepse ajo shkakton vazhdimisht gjëra të këqija. Me kalimin e kohës çifti zbulon se vajza ka fuqi mbinatyrore dhe vendosin të merren me të për ta bërë mirë, por shoku imagjinar i vajzës, xhindi Eiri, ka opinion të ndryshëm… Ndiqni filmin për ta zbuluar!

Original title
Julia
Director
Matthew A. Brown
Stars
Ashley C. Williams, Jack Noseworthy, Joel de la Fuente, Tahyna Tozzi
Release Date
03 Jan 2015
Rated
R
Runtime
95 min
Awards
13 wins & 8 nominations.
Country
USA
ID IMDb.com
tt2582426
IMDB Rating
4.4
IMDB votes
915