Filma Online

Lebanon (2009

Lebanon    

R 93 min Dramë

6.9
IMDB: 6.9/10 8771 votes

, , ,

16 wins & 14 nominations.

Israel, France, Germany

1323

Report error

Gjatë Luftës së Parë Liban në vitin 1982, një tank i vetëm dhe një togë e paratrupave janë dërguar për të kërkuar një qytet armiqësor.

No links available
No downloads available

Related movies