Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Man of Steel (2013)

Man of Steel    

PG-13 143 min AksionAvanturëFantazi

7.2
IMDB: 7.2/10 464900 votes

, , ,

7 wins & 34 nominations.

USA, Canada, UK

1812

Report error

Planetit Kripton i varfërohen burimet natyrore, dhe dënohet të shpërthej. Pak ditë nga përfundimi një fëmijë lind dhe është i destinuar për të ndryshuar jetën e një planeti të ri dhe të largët. Ai është Biri i XHor-El, një shkencëtari të madh kripton.

No links available
No downloads available

Related movies