Filma Online

Nightcrawler (2014)

Nightcrawler    

R 117 min KrimTriller

7.9
IMDB: 7.9/10 195336 votes

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 48 wins & 81 nominations.

USA

1352

Report error

Një njeri i papunë pasi ishte dëshmitar në një aksident rrugor i vjen në mendje një ide për t’u vetë punësuar. Blen një kamera dhe filmon situata urgjente për t’i shitur filmimet në një kanal televiziv. Por lakmia për të arritur majat, e çon atë deri në…

No links available
No downloads available

Related movies