Filma Online

No Tears for the Dead (2014)

No Tears for the Dead    

N/A 116 min AksionDramë

6.7
IMDB: 6.7/10 1529 votes

, , ,

N/A

South Korea

1676

Report error

jë vrasësi me pagesë të traumatizuar nga vrasja aksidentale e një vajze të vogël gjatë punës së tij, i jepet misioni të eliminojë nënën e saj, dhe fillon luftën për t’i shpëtuar jetën.

No links available
No downloads available

Related movies