Filma Online

Phantom Halo (2014)

Phantom Halo    

R 87 min Triller

7.6
IMDB: 7.6/10 50 votes

, , ,

1 nomination.

USA

1005

Report error

Vëllezërit Samuel dhe Beket Emerson me zor po mbijetojnë. Babai i tyre luan bixhoz dhe pi alkool. Beket zbulon një mundësi për të bërë para që të shlyejë borxhet e babait të tij. Kur plani i tij dështon familja duhet të vendosi të ndryshojë mënyrën e jetesës ose të paguajë me jetë.

No links available
No downloads available

Related movies