Filma Online

Poltergeist (2015)

Poltergeist    

PG-13 93 min HorrorTriller

5.5
IMDB: 5.5/10 3120 votes

, , ,

N/A

USA

1699

Report error

Familja Bouen shpërngulet në një shtëpi të re. Por diçka e çuditshme po ndodh me atë shtëpi. Djali i tyre përpiqet t’i paralajmërojë. Gjërat përkeqësohen kur vajza e vogël e familjes zhduket dhe ata duhet të kërkojnë ndihmë.

No links available
No downloads available

Related movies