Filma Online

Private Number (2014)

Private Number    

R 95 min HorrorTriller

4.4
IMDB: 4.4/10 268 votes

, , ,

N/A

USA

1477

Report error

Një seri mesazhesh të kriptuara telefonike dhe vizione përndjekin një shkrimtar, teksa ai përpiqet të mbarojë një novelë. Teksa rriten ne intensitet, ai humbet lidhjen me realitetin, duke u fiksuar kështu mbi një mister të vjetër që do e çojë drejt zbulimeve të tmerrshme, për vetë atë dhe gruan e tij besnike.

No links available
No downloads available

Related movies