Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Psycho (1960)

Psycho    

R 109 min Horror

8.6
IMDB: 8.6/10 362339 votes

, , ,

Nominated for 4 Oscars. Another 7 wins & 5 nominations.

USA

2574

Report error

Një sekretar Feniks vjedh 40.000 $ nga klienti punëdhënësit të ti, i cili largohet dhe shkon me një motel i drejtuar nga nëna e ti.

No links available
No downloads available

Related movies