Filma Online

Pulp Fiction (1994)

Pulp Fiction    

R 154 min DramëKrim

8.9
IMDB: 8.9/10 1132720 votes

, , ,

Won 1 Oscar. Another 63 wins & 47 nominations.

USA

3757

Report error

Pumpkin e Honey Bunny vendosin të grabisin tavolinën në të cilën po hanin. Vinsent e Jules janë dy gangësterë që duhet të kryjnë një punë. Vinsent është i shqetësuar sepse duhet t’i bëjë shoqëri Mias, gruas së droguar të shefit të tij. Butch një boksier në shërbim të Marselusit, nuk e zbatoi urdhërin e shefit për të humbur në një ndeshje të tij. Vinsent dhe Jules janë në apartamentin që ishin në fillim, vranë dy banditë dhe mbajnë nën shënjestër një të tretë.

No links available
No downloads available

Related movies