Filma Online

Selma (2014)

Selma    

PG-13 128 min Dramë

7.6
IMDB: 7.6/10 37608 votes

, , ,

Won 1 Oscar. Another 56 wins & 72 nominations.

UK, USA

1535

Report error

“Selma: Rruga Për Lirinë”, një film që tregon për marshimin e dr. Martin Luther King dhe betejën e tij për të fituar të drejta të barabarta për të gjithë qytetarët në vitin 1965.

No links available
No downloads available

Related movies