Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

Selma (2014)

Selma (2014)

Synopsis:

“Selma: Rruga Për Lirinë”, një film që tregon për marshimin e dr. Martin Luther King dhe betejën e tij për të fituar të drejta të barabarta për të gjithë qytetarët në vitin 1965.

Original title
Selma
Director
Ava DuVernay
Stars
Carmen Ejogo, David Oyelowo, Jim France, Trinity Simone
Release Date
9 Jan 2015
Rated
PG-13
Runtime
128 min
Awards
Won 1 Oscar. Another 56 wins & 72 nominations.
Country
UK, USA
ID IMDb.com
tt1020072
IMDB Rating
7.6
IMDB votes
37608