Filma Online

Straight Outta Compton (2015)

Straight Outta Compton    

R 147 min Dramë

8.2
IMDB: 8.2/10 47,121 votes

, , ,

N/A

USA

1762

Report error

Një grup i ri hip-hop-i del nga rrugët e rrezikshme të Compton-it në Los Angeles, Californi, të quajtur NWA. Në mesin e viteve 1980 ata e revolucionarizuan kulturën Hip Hop me muzikën dhe tekstet e tyre.

No links available
No downloads available

Related movies