Filma Online

Sword of Vengeance (2015)

Sword of Vengeance    

N/A 87 min Aksion

4.3
IMDB: 4.3/10 668 votes

, , ,

N/A

UK

1846

Report error

Nga krijuesi i filmit “Hammer of the Gods”, në rolet kryesore Stenli Ueber (Borxhia) dhe Anabella Uallis (Ana), bëhen subjektet e brengës të një tirani të pamëshirshëm, i cili kërkon të zbulojë luftëtarin e panjohur për lirinë, ku kodi i nderit kërkon ndëshkim të përgjakshëm.

No links available
No downloads available

Related movies