Filma Online

Tale of Tales (2015)

Tale of Tales    

N/A 125 min Fantazi

6.5
IMDB: 6.5/10 4,952 votes

, , ,

3 wins & 4 nominations.

Italy, France, UK

2303

Report error

Një herë e një kohë, ishin tre mbretëri fqinje, secila me nga një kështjellë madhështore. Ndiqni tre historitë aventureske nga secila Mbretëreshe dhe Mbret.

No links available
No downloads available

Related movies