Filma Online

That Demon Within (2014)

That Demon Within    

N/A 111 min AksionKrim

6.1
IMDB: 6.1/10 810 votes

, , ,

5 nominations.

Hong Kong, China

1565

Report error

Një polic i devotshëm i dhuron gjak një banditi pa e ditur se kush ishte ai. I fiksuar pas faktit se i dhuroi gjak një banditi të quajtu (Mreti demon), dhe për të shfarrosur bandën e tij, ai kalon në një traum mendore dhe nuk llogjikon më siç duhet.

No links available
No downloads available

Related movies