Filma Online

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline    

PG-13 112 min Dramë

7.3
IMDB: 7.3/10 13929 votes

, , ,

N/A

USA

2634

Report error

Një vajzë e re, e lindur në shekullin e 20-të, pasi i ndodh një aksident, do të shndërrohet në një person që nuk do të plaket kurrë. Pas shumë vite vetmie ajo takon një mashkull që do i komplikoj gjithë jetën, me të cilën ajo është mësuar tashmë. Ndiqni “Mosha e Adalinës”, një film që përmbys rolet familjare dhe perceptimet e tyre në shoqëri.

No links available
No downloads available

Related movies