Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Atticus Institute (2015)

The Atticus Institute    

N/A 92 min Horror

5.4
IMDB: 5.4/10 2727 votes

, , ,

N/A

USA

1272

Report error

Në vjeshtën e 1976, një laborator në Pensilvani u bë pa dashje vendi i rastit të posedimit të vetmin të konfirmuar nga qeveria. Ushtria e SHB-së e mori nën kontroll laboratorin nën urdhrat e Ministrisë së Mbrojtjes dhe morën masa për ta përdorur si armë qenien. Detajet e ngjarjes së pashpjegueshme bëhen publike pasi kanë qenë të fshehura për 40 vite.

No links available
No downloads available

Related movies