Filma Online

The Cokeville Miracle (2015)

The Cokeville Miracle    

PG-13 94 min Dramë

7.7
IMDB: 7.7/10 191 votes

, , ,

N/A

USA

1332

Report error

Në maj të vitit 1986, në një qytet të vogël të quajtur Kokeville, Dejvid dhe Doris Joung mbajtën peng një dhomë të një shkolle fillore disa fëmijë të cilët u kërcënuan nga efekti një bombe që plasi. Ron Hartli, babai i njërit prej fëmijëve, hetoi çështjen e plasjes së bombës në atë dhomë dhe ku asnjë fëmijë nuk vdiq. Nga kjo tragjedi zbuloi se ishte një mrekulli nga Zoti.

No links available
No downloads available

Related movies