Filma Online

The Exorcism of Emily Rose (2005)

The Exorcism of Emily Rose    

PG-13 119 min HorrorTriller

6.7
IMDB: 6.7/10 88,942 votes

, , ,

4 wins & 7 nominations.

USA

1979

Report error

Ky film bazohet në ngjarje të vërtetë dhe tregon për një rast shumë të rrallë të sundimit të trupit të njeriut nga xhindët dhe një avokate i duhet të mbrojë një prift i cili akuzohet se ka vrarë një vajze të re nga pakujdesia ndërsa kryente një ritual për prishjen e “magjisë”.

No links available
No downloads available

Related movies