Filma Online

The Girl with the Red Scarf (1978)

The Girl with the Red Scarf    

N/A 90 min Dramë

8.7
IMDB: 8.7/10 10,046 votes

, , ,

3 wins.

Turkey

8279

Report error

The Girl with the Red Scarf ” Shamikuqja “ : Iliazi është njeri i vetëm nga Stambolli që vjen në një fshat të largët duke punuar si një shofer kamioni. Ai dhe vajza e bukur nga fshati, Asia, bien në dashuri dhe martohen. Djalit të tyre ia vënë emrin Samet. Shpesh herë Iliazi lë fshatin për shkak të punës, por një ditë ai nuk kthehet më. Teksa koha kalonte, Asia mëson për lidhjen e Iliazit me Dilek, një femër e bukur bionde nga ndërmarrja e tij. Krenaria e saj e bën që të largohet bashkë me djalin e saj nga shtëpia drejt një drejtimi të panjohur, ku ajo njihet me një burrë tjetër të cilin Samiti pasi rritet e quan baba. Pasi fati bën që ajo të shihet prapë me Iliazin, asaj i duhet të bëjë një zgjedhje…

No links available
No downloads available

Related movies