Filma Online

The Good the Bad and the Ugly (1966)

The Good, the Bad and the Ugly    

NOT RATED 161 min AksionAvanturë

8.9
IMDB: 8.9/10 437102 votes

, , ,

1 win.

Italy, Spain, West Germany, USA

3504

Report error

Film western nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze.

No links available
No downloads available

Related movies