Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Guardian (2006)

The Guardian    

PG-13 139 min AksionAvanturëDramë

6.8
IMDB: 6.8/10 71,661 votes

, , ,

1 win & 4 nominations.

USA

1670

Report error

Ben Randall një veteran i Rojeve Bregdetare që ka bërë shpëtime të panumërta në det, gjatë një misioni shpëtimi tek një anije peshkimi ku vdes i gjithë ekuipazhi i saj, humbet dhe shoku i tij më i mirë, Kerlin. Pasi është thyer në shpirt, atij i ofrohet mundësia për të trajnuar një grup të Notarëve Shpëtues, me gjysmë zemre ai pranon. Dhe aty në grup është një rebele dhe ambicioz që quhet Xheki Fisher.

No links available
No downloads available

Related movies