Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

The Last Five Years (2014)

The Last Five Years (2014)

Synopsis:

Një vajzë që do të bëhet aktore dhe i dashuri i saj novelist ilustrojnë luftën dhe dekonstruksionin e marrëdhënies së tyre dashurore.

Original title
The Last Five Years
Director
Richard LaGravenese
Stars
Anna Kendrick, Cassandra Inman, Jeremy Jordan, Tamara Mintz
Release Date
13 Feb 2015
Rated
PG-13
Runtime
94 min
Awards
1 nomination.
Country
USA
ID IMDb.com
tt2474024
IMDB Rating
6.1
IMDB votes
2914