Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) HD

The Lord of the Rings: The Return of the King    

PG-13 201 min AvanturëFantazi

8.9
IMDB: 8.9/10 1040347 votes

, , ,

Won 11 Oscars. Another 161 wins & 91 nominations.

USA, New Zealand

5663

Report error

Gandalf dhe Aragorni udhëheqin Botën e Burrave kundër ushtrisë së Sauronit për të tërhequr vëmendjen e tij nga Frodo dhe Semi të cilët janë duke ngjitur Malin Doom me Unazën.

No links available
No downloads available

Related movies