Filma Online

The Message (1977)

The Message    

PG 177 min AvanturëDramë

8.6
IMDB: 8.6/10 22628 votes

, , ,

N/A

Lebanon, Libya, Kuwait, Morocco, UK

1694

Report error

Lindja e Islamit, deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i Allahut, i cili bëri thirrje atij ta udhëheq popullin e Mekës dhe t’iu bëjë me dije që ta adhurojnë vetëm atë, por Muhamedit s.a.v.s ju desh të largohet nga Meka drejt Medinës, të marrë armët dhe fuqinë për ta çliruar Mekën nga organizimet fisnore të arabeve.

 

No links available
No downloads available

Related movies