Filma Online

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

The Woman in Black 2: Angel of Death    

PG-13 98 min DramëHorrorTriller

4.9
IMDB: 4.9/10 11337 votes

, , ,

N/A

UK, USA, Canada

1685

Report error

Eva, një infermiere e re dhe e bukur, shkon për t’u kujdesur për pacientët, por shpejt kupton se nuk duhet t’i shpetoj ata vetem nga demonët e tyre. Pavarësisht përpjekjeve, ata bëhen viktima të “Gruas me të Zeza”.

No links available
No downloads available

Related movies