Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Underworld: Awakening (2012)

Underworld: Awakening    

R 88 min AksionFantaziHorror

6.4
IMDB: 6.4/10 105246 votes

,

, , ,

1 win.

USA

2066

Report error

Kur forcat njerëzore zbulojnë ekzistencën e Vampirëve dhe Likanëve, fillon një luftë për të shkatërruar të dy speciet. Luftëtarja vampire Selena udhëheq luftën kundër njerëzimit.

No links available
No downloads available

Related movies