Filma Online

What If… (2012)

What If...    

N/A 111 min Dramë

7.0
IMDB: 7.0/10 3785 votes

, , ,

1 nomination.

Greece

1517

Report error

“Po sikur”: Demetris, një burrë i pavarur bën një jetë normale. Në një çast të caktuar, zgjedhja që ai do të bëjë do ndryshojë gjithçka. Çfarë ndikimi do të ketë ajo për dashurinë dhe miqësinë që ai ka me një qen? Historia në këtë film tregohet nga dy këndvështrime të ndryshme.

No links available
No downloads available

Related movies