Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

What If… (2012)

What If… (2012)

Synopsis:

“Po sikur”: Demetris, një burrë i pavarur bën një jetë normale. Në një çast të caktuar, zgjedhja që ai do të bëjë do ndryshojë gjithçka. Çfarë ndikimi do të ketë ajo për dashurinë dhe miqësinë që ai ka me një qen? Historia në këtë film tregohet nga dy këndvështrime të ndryshme.

Original title
What If...
Director
Christoforos Papakaliatis
Stars
Christoforos Papakaliatis, Giorgos Konstadinou, Marina Kalogirou, Maro Kodou
Release Date
29 Nov 2012
Rated
N/A
Runtime
111 min
Awards
1 nomination.
Country
Greece
ID IMDb.com
tt2400283
IMDB Rating
7.0
IMDB votes
3785